O podjetju
Potrebujete pomoč?    040 813 846 | 041 796 520
Struktura strani Toplotne črpalke - Hitachi

Toplotne črpalke Hitachi Yutaki-S

 


Napredna zvezna regulacija omogoča optimalno porabo moči in to brez izgube udobja. Široka paleta toplotnih črpalk Hitachi Yutaki S bo prav gotovo pravi odgovor za alternativo klasičnemu ogrevanju.

ZNAČILNOSTI IN PREDNOSTI
Nov model toplotnih črpalk zrak voda Yutaki S proizvajalca HITACHI dopolnjuje predhodne modele s popolnoma obnovljenim delovanjem na celotnem programu. Namenjene so ogrevanju in hlajenju individualnih objektov s potrebami po toploti od 2,3 kW do 32 kW.

Pomembne izboljšave in visoki COP-ji so doseženi z: - novim ploščatim izmenjevalec toplote,
- popolnoma novo regulacijo s kontrolno-nadzornim panojem, ki združuje mnoge inovativne funkcije.

Katalog YUTAKI S

 

Prednosti TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGREVANJE IN HLAJENJE Yutaki S:

- možnost ogrevanja in hlajenja objekta pri nizkih ali visokih temperaturnih režimih,
- vodenje temperature ogrevne vode v območju od 20 do 60°C v odvisnosti od zunanje temperature,
- dodatno samodejno dogrevanje ogrevne vode z električnim grelcem, ki zagotavlja zadostno ogrevanje sistema tudi v vseh ekstremnih zunanjih razmerah,
- vodenje temperature hladilne vode v režimu hlajenje od 5°C do 22°C. Omogoča uporabo hlajenja z ventilatorskimi konvektorji ali s talnim ali stropnim hlajenjem,
- sposobnost hlajenja in ogrevanja do 46°C zunanje temperature,
- priprava sanitarne tople vode do 60°C,
- avtomatska nastavitev: hlajenje-ogrevanje za pripravo sanitarne tople vode tudi v poletnem obdobju,
- možnost povezave z obstoječim ogrevalnim sistemom in drugimi viri.


 

Toplota črpalka za gretje Hitachi Yutaki-S COMBI

 


Estetska in kompaktna izvedba notranjega modula z 200 ali 260 litrskim bojlerjem poleg enostavne in hitre montaže bo zavzela minimalno prostora. Izpopolnjen krmilnik daje informacije o delovanju in prilagaja delovanje naprave vašim potrebam


ZNAČILNOSTI IN PREDNOSTI

Toplotna črpalka primerna za sanitarno vodo in ogrevanje YUTAKI S Combi je idealna rešitev za novogradnje in prenove. Zaradi izjemne učinkovitosti je Yutaki S Combi optimalna rešitev za ogrevanje, hlajenje in proizvodnjo tople sanitarne vode, saj vsebuje integrirano kompaktno notranjo enoto za lažjo namestitev.
Yutaki S Combi ustreza toplotnim izgubam večine hiš in stanovanj. Naprava omogoča HLAJENJE, OGREVANJE, PROIZVODNJO TOPLE SANITARNE VODE ter OGREVANJE BAZENA z znatnimi prihranki v primerjavi z drugimi rešitvami.

Katalog YUTAKI S Combi

 

 

Prednosti TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGREVANJE IN HLAJENJE Yutaki S Combi:

- med najvišjimi izkoristki na trgu: COP=5,02. S tem zagotavlja ekonomične in učinkovite rešitve.
- ima visoko toplotno moč tudi pri zelo nizkih temperaturah s certificirano učinkovitostjo do -20 °C. Omogoča upravljanje zgradb (BMS) preko posebnega KONNEX vmesnika (dodatna oprema).
- naprava z največjim razponom moči na trgu. Na voljo so naprave z 2,2 do 17,8 kW (min. do maks. moč) s funkcijami reverzibilno hlajenje in ogrevanje, z možnostjo enofaznega in trifaznega priklopa.
- možna je preprosta in udobna namestitev tudi v apartmajih s prostorskimi omejitvami. Vse potrebne komponente so že vgrajene in zato ne potrebujete dodatnega prostora. Različne velikosti so primerne za energetsko učinkovite prenove.
- prilagodljiv za vse vrste sevalnih elementov.


 

Toplota črpalka za gretje Hitachi Yutaki-S 80

 


Visokotemperaturna toplotna črpalka z edinstveno inteligentno kaskado delovanja kompresorjev je nov mejnik v tovrstni tehnologiji. Samodejna regulacija moči in temperature vtoka od 25 do 80°C tudi pri ekstremno nizkih zunanjih temperaturah ( -20 °C) bo dala pravo toplino vašemu domu.


ZNAČILNOSTI IN PREDNOSTI

Dvostopenjska visokotemperaturna toplotna črpalka YUTAKI S80 je namenjena zagotavljanju energije za nove objekte kakor tudi za zamenjavo starega sistema ogrevanja na zemeljski plin ali kurilno olje. Toplotna črpalka YUTAKI S80 omogoča doseganje temperatur ogrevne vode do 80°C tudi pri ekstremnih zunanjih razmerah do -20 °C. S tem je omogočeno zagotavljanje zadostne količine energijein visoke temperature za ogrevanje objekta z radiatorskim ogrevalnim sistemom, talnim ogrevalnim sistemom ali kombinacijo obeh. Izvedena je kot kompaktna notranja enota toplotne črpalke z bo-jlerjem za pripravo sanitarne tople vode v neto volumnu 185 litrov ali 250 litrov ter zunanjo split enoto.

Katalog YUTAKI S80

 

 

TOPLOTNE ČRPALKE ZA OGREVANJE Yutaki-S 80 so primerne za:

- radiatorsko ogrevanje
- ogrevanje objekta in pripravo sanitarne tople vode izključno s TČ,
- ogrevanje objekta in pripravo sanitarne tople vode v kombinaciji TČ z obstoječim kotlom,
- ogrevanje objekta, pripravo sanitarne tople vode ter ogrevanje bazena izključno s TČ,
- kombinacijo ogrevanje objekta in pripravo sanitarne tople vode s TČ sinhronizirano s solarnim sistemom.


 

Preverite našo ponudbo.Preverite našo ponudbo